sz-gyarlatogatas

Gyárlátogatás

A kiváló és bizalmi személyes kontaktus az ázsiai kultúrákban nagyobb jelentőséggel bír, mint a megszokott európai üzleti érintkezéseknél.

A kínai vállalat helyszíni megismerése, a vezetőséggel kialakítandó privát kapcsolat, a gyártási fázisok végigkövetése szignifikáns szerepet tölt be mindkét fél bizalmi szintjének növelésében. Ezt állandó kommunikációval és a kapcsolat ápolásával maximálisan kielégítjük az Ön érdekében, de egy hosszú távú kapcsolat személyes jelenlétet és ismeretséget is megkívánhat.

A kiutazás megszervezésében bőséges tapasztalattal rendelkezünk: állami delegációk hivatalos, valamint privát szféra üzleti útjainak előkészítésében és sikeres lebonyolításában számos referenciával szolgálhatunk. A kiutazással egyetemben gazdasági szaknyelvvel bővített tolmácsolást is végzünk.

A kínai üzlettárs beutaztatásában is partnerek vagyunk. A cégvezető, karbantartó mérnök vagy a magyar projekt potenciális kínai finanszírozói partnerének magyarországi látogatásának megszervezésében is megosztjuk tapasztalatainkat.